Τί κάνει το Navajo μοναδικό;

Με το ημερολόγιο οι καθημερινές σου εργασίες μπαίνουν σε μια σειρά. Είναι το πρώτο πράγμα που θα επισκέπτεσαι κάθε πρωί καθώς σε ενημερώνει ποια συμβόλαια ανανεώνονται σήμερα, ποιοι πελάτες σου γιορτάζουν και ποιοι έχουν γενέθλια, καθώς σε ενημερώνει επίσης για τα προγραμματισμένα σου ραντεβού.

Ο ρόλος του ημερολογίου δεν είναι απλά ενημερωτικός. Πατώντας πάνω σε μια ανανέωση μπορείς να εκδόσεις άμεσα το αντίστοιχο συμβόλαιο από την αρχική σελίδα. Σε περίπτωση που το συμβόλαιο έχει εκδοθεί προηγούμενη μέρα, πάλι θα εμφανιστεί στις ανανεώσεις, μόνο που τώρα αν το πατήσεις θα μεταβείς στην καρτέλα του συμβολαίου. Έτσι, σε κάθε περίπτωση είσαι ενημερωμένος για το τι συμβαίνει καθημερινά στο χαρτοφυλάκιό σου.

Δε θα χάσεις καμία ευκαιρία επικοινωνίας και κοινωνικών επαφών με τους πελάτες σου, αφού κάθε μέρα θα σου εμφανίζεται μια λίστα με τους πελάτες που έχουν γενέθλια και με ένα κλικ πάνω στα ονόματα θα εμφανίζονται όλοι οι τρόποι επικοινωνίας.

Στο εορτολόγιο δε βλέπεις απλά τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα, αλλά πατώντας σε κάθε όνομα εμφανίζεται μια λίστα με τους συνονόματους πελάτες και, φυσικά, όλοι οι τρόποι επικοινωνίας μαζί τους.

Μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο τα τρέχοντα όρια (πιστωτικό και χρονικό) που αφορούν το πλαφόν σου σε κάθε ασφαλιστική εταιρία. Όσο πλησιάζεις σε κάποιο όριο, αυτό αλλάζει χρώμα ώστε να μπορείς με μια ματιά να δεις τις οφειλές σου και να θέσεις προτεραιότητες στις πληρωμές

Σε απλά γραφήματα στην αρχική σελίδα, μπορείς να δεις όλη την πορεία του χαρτοφυλακίου σου, καθώς και χρήσιμα στοιχεία που αφορούν τα συνολικά ασφάλιστρα, τις προμήθειες και τον καταμερισμό της παραγωγής σου. Έτσι, μπορείς εύκολα να εκτιμήσεις την επαγγελματική σου πορεία και να θέσεις στόχους για μελλοντικές εργασίες.

Στο reporting βλέπεις την αναλυτική κατάσταση της παραγωγής σου. Εδώ μπορείς να δεις λίστα με όλα σου τα συμβόλαια και πατώντας πάνω στο καθένα εμφανίζονται αναλυτικές πληροφορίες. Με την εφαρμογή φίλτρων (ημερομηνίες, ασφαλιστική εταιρία, status συμβολαίου κτλ.) περιορίζεις τα αποτελέσματα και έτσι μπορείς να ενημερώνεσαι γρήγορα σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση του χαρτοφυλακίου σου.

Η καρτέλα πελάτη συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του κάθε πελάτη. Δεν περιλαμβάνει μόνο τα προσωπικά του στοιχεία, αλλά και όλα τα συμβόλαια που είχε σε κάθε ασφαλιστική εταιρία καθώς και όλα τα αρχεία που τον αφορούν. Επιπλέον, μπορείς να γράψεις σχόλια για τον κάθε πελάτη ώστε να είσαι πάντα ενήμερος για το ιστορικό του και να προσφέρεις τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Στην καρτέλα συμβολαίου μπορείς να δεις τα στοιχεία του συμβολαίου, το ιστορικό του και τα αρχεία που το συνοδεύουν. Επιπλέον, μπορείς να κατεβάσεις το pdf του συμβολαίου και την απόδειξη, ενώ με ένα κλικ μπορείς να κάνεις νέα τιμολόγηση με τα στοιχεία του συμβολαίου. Όσον αφορά τον κλάδο αυτοκινήτου, μπορείς εύκολα να εκδόσεις πράσινη κάρτα.

Σε μια λίστα βλέπεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις απέναντι στις εταιρίες και μπορείς να προχωρήσεις στην εξόφλησή τους με την έκδοση κωδικού ΔΙΑΣ ή άλλων τρόπων πληρωμής. Η λίστα με τις υποχρεώσεις σου ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο και οι εξοφλήσεις γίνονται άμεσα.

Η ενημέρωση των συμβολαίων, των ανανεώσεων, των πελατών και όποια άλλη πληροφορία παίρνεις από τις ασφαλιστικές εταιρίες γίνεται αυτόματα κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσεις τα παραγωγικά αρχεία (γέφυρες) των εταιριών.

Εισάγοντας τα στοιχεία του πελάτη σε μια φόρμα, παίρνεις αποτελέσματα από πολλές εταιρίες για διάφορα πακέτα. Μπορείς να προσαρμόσεις τα αποτελέσματα εισάγοντας προαιρετικές καλύψεις ή αλλάζοντας τις παραμέτρους της τιμολόγησης ώστε να καταλήξεις στην καλύτερη δυνατή λύση για τον πελάτη σου.

Η διαχείριση του γραφείου σου γίνεται εύκολη, καθώς μπορείς να δημιουργήσεις χρήστες και να δώσεις συγκεκριμένα δικαιώματα στον καθένα. Για παράδειγμα, δημιουργείς χρήστη για έναν υπάλληλο και του επιτρέπεις να τιμολογεί και να εκδίδει συμβόλαια, ενώ σε έναν άλλον επιτρέπεις να εξοφλεί συμβόλαια και να παρακολουθεί τις ανανεώσεις.

Εκτός από την πληροφορία που έχεις για τη δική σου επαγγελματική πορεία, έχεις πλήρη ενημέρωση και για την πορεία των συνεργατών σου. Μπορείς να προβάλλεις στατιστικά στοιχεία που αφορούν την πορεία του χαρτοφυλακείου τους καθώς και να συγκρίνεις με αντίστοιχα περσινά στοιχεία.

Επικοινώνησε μαζί μας

Navajo
Πολυτεχνείου 12
Θεσσαλονίκη, 54625
Τ. +30 2310 235 871