Ποια είναι η ομάδα του Navajo?Η ομάδα πίσω από το Navajo είναι μια νέα γενιά ασφαλιστών που μέσα στην καθημερινότητα τους συνειδητοποίησαν ότι ξόδευαν μεγάλη ποσότητα χρόνου για ενέργειες, οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά εάν χρησιμοποιούσαν τις νέες τεχνολογίες.

Μετά από 3 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, δημιούργησαν το Navajo. Αφού το χρησιμοποίησαν σαν το κύριο εργαλείο για να διεκπαιραιώνουν τις καθημερινές εργασίες τους, συνειδοτοποίησαν οτι είχαν στα χέρια τους ενα πολλά υποσχόμενο εργαλείο. Στατιστικά πέτυχαν αύξηση των πωλήσεων τους, ταχύτερη ανταπόκριση στους πελάτες τους, καλύτερη ικανοποίηση πελατών και μάλιστα στο μισό χρόνο απ' ότι πρίν τη χρήση του Navajo.

Σήμερα η ομάδα του Navajo αποφάσισε να κάνει διαθέσιμο προς χρήση, το Navajo, σε οποιονδήποτε έχει άδεια ασφαλιστή. 'Ετσι οι ασφαλιστές μπορούν άμεσα να εγγραφούν και να χρησιμοποιήσουν το Navajo, εντελώς δωρεάν.

Γνωρίστε σήμερα κι όλας το Navajo. Ένα εργαλείο που συνεχώς επεκτείνει τις λειτουργίες του και υποστηρίζεται απο μεγάλη ομάδα ασφαλιστών

Επικοινώνησε μαζί μας

Navajo
Πολυτεχνείου 12
Θεσσαλονίκη, 54625
Τ. +30 231024 0994